Sierbestrating

Mike van Lienden Een mooi bestrate tuin geeft een verzorgd en opgeruimd beeld. Om uw tuin te laten bestraten bent u bij Mike van Lienden aan het juiste adres. Wanneer u geïnteresseerd bent in het laten bestraten van uw tuin of pad door Mike van Lienden, maken wij een afspraak met u. Tijdens die afspraak bespreken we uw wensen, en worden de maten opgenomen. Op basis van deze gegevens kan een vrijblijvende prijsopgave gedaan worden. Materialen zoals stenen en zand kunnen mee geoffreerd worden, veelal met aantrekkelijke kortingen. Ook graszoden en dergelijke kunnen geleverd worden.

Vervolgens bepalen we gezamenlijk wanneer er gestart kan worden met de werkzaamheden. Wij gaan altijd zo snel mogelijk bij u aan de slag, zodat u binnen een korte tijd kunt genieten van uw mooi aangelegde tuin.

Mike van Lienden verzorgt niet alleen (sier)bestrating, maar kan ook uw schutting of bijvoorbeeld een blokhut plaatsen. Ook het maken van pergola's behoort tot de mogelijkheden, als ook het leggen van graszoden.

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak met Mike van Lienden via info@mikevanlienden.nl of bel op 06 53 33 23 72.

U kunt hier foto's zien van het werk van Mike van Lienden.
Aalsmeer Blokhut Bestraten Contact Graszoden Kortingen Prijsopgaaf Sierbestrating Schutting Stucadoor Stucadoren